Preşedintele francez Emmanuel Macron a discutat cu liderul ucrainean Volodimir Zelenski, duminică, despre convorbirea telefonică pe care a avut-o cu Vladimir Putin, a anunţat Palatul Elysee, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Preşedintele Republicii a vorbit cu preşedintele Zelenski despre convorbirea sa de astăzi cu preşedintele Putin, în care acesta din urmă şi-a dat acordul pentru eforturi comune în baza recomandărilor IAEA pentru garantarea siguranţei centralelor nucleare din Ucraina”, se arată într-un comunicat al Elysee.

În timpul discuţiei cu Vladimir Putin, Emmanuel Macron s-a declarat profund îngrijorat de siguranţa cu privire la centralele nucleare.

În convorbirea cu Zelenski, Macron a reiterat “necesitatea absolută de evitare a oricărui atac la integritatea facilităţiloe nucleare civile ucrainene”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.