Fostul consilier în probleme de securitate naţională al lui Donald Trump, John Bolton, consideră că miliardarului republican ”nu ar trebui să i se dea al doilea mandat”, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bolton apreciază într-un inteviu acordat din biroul său de la Washington cotidianului german Die Welt - membru al grupului de ziare europene Lena din care fac parte Le Figaro, El Pais, La Repubblica, La Tribune de Genève, Le Soir, Tages-Anzeiger şi Gazeta Wyborcza - că Trump nu înţelege nimic din Constituţia Statelor Unite.

John Bolton, care a fost timp de 17 luni consilierul în domeniul securităţii al locatarului Casei Albe, acţinează în prezent pentru a împiedica realegerea lui Trump la 3 noiembrie, publicând o carte de 656 de pagini de dezvăluiri explozive, ”The Room Where it Happened”.

Întrebat cu privire la faptul că prezintă un portret al unui preşedinte incompetent şi surd la sfaturi şi despre propriul eşec, fostul consilier afirmă că nu are ”niciun regret” în acest sens.

”Atunci când Donald Trump tratează chestiuni de securitate naţională, el nu urmează nicio filosofie politică şi nicio reflecţie strategică. Brusc, avem şi mai puţine certitudini la ora actuală decât înaintea mandatului său”, denunţă Bolton.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.