Pachetele poştale cu dispozitive explozive trimise la aeroporturile Heathrow şi London City precum şi la staţia Waterloo aveau timbre irlandeze iar poliţia irlandeză colaborează cu ofiţerii britanici anti-terorism în investigaţie, conform Sky News, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cel puţin două dintre pachete aveau timbre irlandeze. Poliţia irlandeză colaborează în investigaţie”, a informat Sky News.
 
Poliţia Metropolitană din Londra nu a comentat informaţiile.
 
Poliţia irlandeză a confirmat pentru Sky News că este implicată în investigaţie.
 
„Dispozitivele mici improvizate” au fost găsite în plicuri poştale de tip A4, a informat Poliţia Metropolitană. Comandamentul Antiterorism al Poliţiei Metropolitane tratează incidentele ca fiind legate şi ia în considerare toate posibilităţile privind motivele.
Poliţia a informat: „Pachetele – toate plicuri poştale albe de dimensiuni A4 – au fost analizate de ofiţerii specialişti care au ajuns la concluzia că sunt dispozitive explozive improvizate”.
 
„Aceste dispozitive, în acest stadiu de început al investigaţiei, par capabile de a declanşa un incendiu de mici dimensiuni când sunt desfăcute”, a precizat poliţia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.