Liderul cecen Ramzan Kadîrov a anunţat că se află în Ucraina, pentru a discuta cu soldaţii ceceni care luptă alături de forţele ruse, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kadîrov este un aliat apropiat al lui Vladimir Putin şi este acuzat de încălcări ale drepturilor omului de către SUA şi Uniunea Europeană, ceea ce neagă.

Potrivit Nexta, Kadîrov a transmis un mesaj pe Telegram preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski. "Un apel personal pentru Zelenski şi gaşca lui. Oriunde te-ai duce, oriunde te-ai ascunde, luptătorii noştri te vor prinde din urmă. Îi vor prinde din urmă pe toţi oamenii tăi, pe toţi cei care au atentat la vieţile populaţiei paşnice din Ucraina".

 

Tot pe Telegram, Kadîrov a postat un video în care arată că Adam Delimkhanov, membru al Dumei de Stat din Rusia şi văr al său, este în Ucraina.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.