Preşedintele Vladimir Putin a solicitat propuneri de la comandanţii forţelor sale armate cu privire la modul în care cred aceştia că ar trebui să se desfăşoare campania militară a Rusiei în Ucraina, în timpul unei vizite la sediul operaţiunilor, a anunţat sâmbătă Kremlinul, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În imaginile video difuzate de Kremlin, Putin a prezidat o întâlnire cu aproximativ o duzină de persoane la o masă circulară, flancat de ministrul Apărării Serghei Şoigu şi de şeful Statului Major militar Valeri Gerasimov.

Putin a fost apoi prezentat în fruntea unei alte mese de conferinţă de la sediul grupului de lucru comun, cerând  sugestii de la un număr de comandanţi militari.

”Vom asculta pe comandanţii din fiecare direcţie operaţională şi aş dori să aud propunerile dumneavoastră cu privire la acţiunile noastre imediate şi pe termen mediu”, a spus Putin.

Generalul Forţelor Aeriene Serghei Surovikin, comandantul general al forţelor ruse care luptă în Ucraina, a fost de asemenea prezentat participând la întâlniri, în fotografii de pe site-ul Kremlinului.

Putin a petrecut toată ziua vineri la sediul grupului de lucru, a declarat purtătorul de cuvânt al său, Dmitri Peskov, agenţiei de presă Interfax.

Nu au fost raportate alte detalii despre vizita lui Putin sau despre locaţia sediului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.