Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, pe Twitter, un mesaj în care condamnă cu fermitate împuşcarea fostului prim-ministru japonez Shinzo Abe şi transmite gândurile şi rugăciunile sale către familia acestuia şi poporul japonez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Condamnăm cu fermitate împuşcarea fostului prim-ministru japonez Shinzo Abe. În aceste momente foarte dificile, gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de el, de familia sa şi de poporul japonez!”, a scris şeful statului pe Twitter. 
 

Fostul premier japonez Shinzo Abe se află în stare critică după ce a fost împuşcat la un eveniment din oraşul Nara, a anunţat prim-ministrul nipon Fumio Kishida, citat de CNN.

Fostul lider japonez Shinzo Abe este în stare critică, după ce a fost împuşcat vineri dimineaţă, a declarat premierul Fumio Kishida. El este supus unui tratament de urgenţă, a precizat Kishida, adăugând că medicii se luptă pentru a-i salva viaţa lui Shinzo Abe.

”O astfel de faptă este neiertat”, a continuat Fumio Kishida, referindu-se la cel care l-a împuşcat pe Abe.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.