Premierul britanic Boris Johnson a declarat că atacul de luni care a vizat un centru commercial din oraşul Kremenciuk din centrul Ucrainei a arătat ”profunzimea cruzimii şi barbariei” la care va recurge preşedintele rus Vladimir Putin, relatează agenţia de presă britanică PA, citată de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acest atac îngrozitor a arătat încă o dată profunzimea cruzimii şi barbariei la care va recurge liderul rus”, a declarat Boris Johnson, potrivit PA.

”Încă o dată, gândurile noastre se îndreaptă spre familiile victimelor nevinovate din Ucraina. Putin trebuie să realizeze că atitudinea nu nu va face altceva decât să întărească hotărârea Ucrainei şi a oricărei alte ţări din G7 de a fi alături de Ucraina atât timp cât este nevoie”, a subliniat premierul britanic.

Peste 1.000 de oameni se aflau în interiorul centrului comercial când o rachetă rusă a lovit clădirea, a afirmat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.