Preşedintele american Joe Biden a anunţat că va merge marţi împreună cu soţia sa Jill la Buffalo, unde sâmbătă au murit zece oameni într-un atac armat la un supermarket.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Eu şi Jill vom merge marţi la Buffalo, pentru a plânge împreună cu comunitatea care a pierdut zece vieţi într-un atac armat fără sens şi îngrozitor”, a scris Biden pe Twitter.

Anterior, preşedintele american a notat că el şi Jill Biden se roagă pentru victimele atacului, pentru familiile lor şi pentru comunitatea afectată de atacul de la Buffalo. “Trebuie să muncim împreună pentru a rezolva problema urii care rămâne o pată pe sufletul acestei naţiuni”, a precizat Biden.

Zece persoane au fost ucise, sâmbătă, în urma unui atac armat în statul New York, la Buffalo. Poliţia consideră că infracţiunea a fost motivată de ură. Un tânăr de 18 ani a fost reţinut la faţa locului.

Suspectul a intrat într-un supermarket aglomerat sâmbătă după-amiază înainte de a deschide focul. El a folosit o cameră pentru a transmite atacul online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.