Fostul vicepreşedinte american Joe Biden nu se va mai deplasa în Wisconsin pentru a accepta nominalizarea sa drept candidat prezidenţial, în timpul convenţiei Partidului Democrat din această luni, din cauza îngrijorărilor legate de epidemia de coronavirus, au declarat miercuri oficiali ai partidului, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia ca Biden şi alţi vorbitori din Milwaukee, unde democraţii intenţionau să organizeze convenţia de nominalizare pe parcursul mai multor zile, să nu mai facă deplasarea va face ca evenimentul programat pe 17-20 august să se desfăşoare aproape integral online.

Biden va accepta nominalizarea şi va susţine un discurs transmis la nivel naţional din statul său de origine, Delaware.

Separat, preşedintele Donald Trump a declarat miercuri că va susţine probabil discursul său de acceptare a nominalizării sale drept candidat al Partidului Republican la Casa Albă, mai târziu în această lună.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.