Casa Albă are în vedere o posibilă călătorie a preşedintelui american, Joe Biden, în Europa, având în vedere că luptele s-au intensificat în toată Ucraina, iar atacurile Rusiei s-au apropiat de Polonia, membră a NATO, transmite NBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Casa Albă ia în considerare posibilitatea ca preşedintele Joe Biden să călătorească în Europa, în următoarele săptămâni, potrivit dclaraţiilor a trei oficiali americani şi a două persoane familiare cu discuţiile.  

Detaliile călătoriei, care s-ar concentra pe războiul din Ucraina şi ar avea ca scop să liniştească aliaţii Americii din regiune, nu au fost încă finalizate.  

Un oficial american a precizat că preşedintele Biden ar putea merge la Bruxelles.  

De altfel, sursele citate au precizat că mai multe persoane care s-au ocupat de călătoria de săptămâna trecută a vicepreşedintelui american Kamala Harris în România şi Polonia ar fi rămas în Europa, în eventualitatea pregătirii unei vizite a preşedintelui.  

Discuţiile privind vizita au în vedere că luptele s-au intensificat în toată Ucraina, iar atacurile Rusiei s-au apropiat de Polonia, membră a NATO. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.