Magazinul de bijuterii de lux Bulgari, situat în emblematica Place Vendôme, la Paris, a fost ţinta unui jaf armat sâmbătă, autori fiind indivizi, pe două motociclete, anunţă poliţia şi parchetul, care confirmă dezvăluiri ale publicaţiei Actu17, iar imagini de la jaful armat circulă pe reţele de socializare, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor elemente, trei persoane, de la bordul a două motociclete, au venit la magazin către ora locală 13.45 (14.45, ora României), precizează o sursă judiciară.

Doi dintre ei erau înarmaţi cu ”arme lungi”, potrivit acestei surse.

Ei l-au lovit pe agentul de securitate.

Prejudiciul jafului este în curs de evaluare, potrivit unei surse din cadrul poliţiei.

În înregistrări video difuzate pe reţele de socializare care par să semene cu locul jafului, apar două motociclete negre impozante, staţionate pe trotuar, în faţa magazinului.

Un bărbat care poartă o cască de protecţie, înarmat şi îmbrăcat în negru, stă de pază.

Apoi cei trei bărbaţi fug cu motocicletele, potrivit acestor imagini.

O anchetă în flagrant cu privire la jaf armat în bandă organizată a fost deschisă şi încredinţată brigăzii de Reprimarea Banditismului (BRB) din cadrul poliţiei Judiciare din paris, anunţă Parchetul din Paris.

Magazinul Bulgari a fost jefuit armat în septembrie 2021, iar prejudiciul a fost estimat la zece milioane de euro.

Un membru al echipei de jefuitori a fost rănit la un picior de către un poliţist. Arestat, el a fost inculpat şi încarcerat.

În iunie 2022, alţi doi suspecţi, la acea vreme în vârstă de 26 şi 37 de ani, originari din Seine-Saint-Denis,au fost arestaţi.

Ei au fost inculaţi şi plasaţi în detenţie provizorie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.