Israelul revizuieşte în scădere, de la 1.400 la 1.200 de morţi bilanţul atacului Hamas de la 7 octombrie pe teritoriul palestinian, după ce a identificat cadavre ale unor combatanţi din cadrul mişcării islamiste, declară vineri un purtător de cuvânt al Ministerului israelian de Externe, Lior Haiat, AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile israeliene au ”actualizat” acest bilanţ deoarece estimează că ”multe corpuri care nu au fost identificate” sunt ale unor persoane care au participat la ”atacul terorist al Hamas şi nu ale unor victime israeliene”, precizează Lior Haiat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.