Iranul nu a cerut o întâlnire cu preşedintele american, Donald Trump, conform purtătorului de cuvânt al Ministerului de Externe, Bahram Qassemi, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O agenţie de presă străină ar fi informat că Iranul a cerut o întâlnire cu preşedintele american în timpul Adunării Generale a ONU care a început în această săptămână, făcând referire la informaţii obţinute de la Nikki Haley, ambasadorul SUA la ONU, conform agenţiei de presă a statului iranian (IRNA). IRNA nu a specificat despre ce agenţie de presă ar fi vorba.

Preşedintele Iranian, Hassam Rouhani, urmează să ţină un discurs în faţa Adunării Generale a ONU săptămâna viitoare. “Republica Islamică a Iranului nu a cerut niciodată o întâlnire cu Trump”, a precizat Qassemi.

Relaţiile dintre Iran şi SUA sunt tensionate după ce Trump a retras Statele Unite din acordul nuclear semnat în 2015 cu Teheranul, pentru ca apoi să impună noi sancţiuni Iranului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.