Integrarea regiunii ucrainene Herson în Rusia este în curs de desfăşurare, a declarat joi liderul desemnat de Kremlin al regiunii, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem siguri că Rusia este alături de noi, iar noi suntem alături de Rusia pentru totdeauna”, a spus Vladimir Saldo pe contul de Telegram.

”Integrarea a început şi va continua intens”, a subliniat el.

Saldo nu a oferit alte detalii despre ce înseamnă procesul de ”integrare”.

Oraşul Herson, din sudul Ucrainei, se află sub controlul forţelor ruse încă din primele zile ale invaziei  Moscovei. Cu toate acestea, armata ucraineană şi-a intensificat în ultimele săptămâni contraatacurile asupra poziţiilor ruseşti din regiune.

Un oficial de rang înalt al partidului aflat la guvernare Rusia Unită, Andrei Turchak, a vizitat Hersonul săptămâna trecută.

”Simţim că suntem deja alături de Rusia. Există încrederea că într-o familie mare comună toate problemele vor fi rezolvate sistematic şi vom răspunde în mod adecvat tuturor solicitărilor vremii”, a declarat Turchak.


 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.