Cel puţin 25 de persoane au murit după ce mai multe case s-au surpat în urma unor alunecări de teren, în trei suburbii ale oraşului Mumbai, au anunţat duminică autorităţile locale, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform imaginilor transmite de televiziune, salvatorii şi-au folosit mâinile pentru a săpa în cautarea victimelor, iar autorităţile au spus că bilanţul tragic ar putea să crească.

În ultimele 24 de ore, au fost raportate oficial 11 incidente legat de case sau ziduri care s-au prăbuşit în zona Mumbai.

Într-un cartier, mai multe barăci localitate la baza unui deal au căzut unele peste altele, au spus oficialii.

Prim-ministrul Narendra Modi a transmis condoleanţe şi a anunţat că îi va ajuta pe cei afectaţi de alunecările de teren.

Mai multe zone din oraş au fost inundate în urma ploilor căzute în ultimele 24 de ore, iar serviciul feroviar suburban a fost perturbat.

În următoarele patru zile sunt aşteptate ploi însemnate în regiune. India traversează, din iulie până în septembrie, sezonul musonic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.