Zeci de pompieri interveneau miercuri la un incendiu, la un hotel în zona Knightsbridge, la Londra, a anunţat Brigada Pompierilor din capitala britanică, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imagini postate pe reţele de socializare surprind o coloană de fum în apropierea Mandarin Oriental, un hotel de cinci stele renovat recent.

”Cincisprezece vehicule şi 97 de pompieri şi ofiţeri au fost chemate să intervină la un incendiu în William Street #Knightsbridge”, au anunţat pompierii pe Twitter imediat după ora locală 16.00 (19.00, ora României).

Knightsbridge este unul dintre cele mai bogate cartiere din Londra, în care se află magazine de lux ca Harvey Nichols şi Harrods.

Circulaţia rutieră pe drumurile din zonă a fost oprită, iar transportul feroviar a fost perturbat, a anunţat autoritatea în domeniul transporturilor din capitală, Transport for London, înr-un mesaj postat pe Twitter.

Pompierii, care au anunţat ulterior că au trimis la intervenţie 120 de pompieri şi 20 de vehicule, au precizat că au primit 35 de apeluri telefonice care semnalau incendiul.

Cauza incendiului era necunoscută, a precizat un purtător de cuvânt.

”Ştim că este un incendiu la Mandarin Oriental Hyde Park, la Londra, şi că pompierii sunt la hotel”, a declarat un purtător de cuvânt al hotelului.

”Cum evenimentul este în desfăşurare, nu avem alte detalii de oferit în acest moment, dar vom oferi actualizări în curând”, a adăugat el.

Knightsbridge a fost ”închis” de la Sloane Street la Grosvenor Place, scrie BBC.

Ambulanţa şi Poliţia Metropolitană intervin, de asemenea, la faţa locului, în pofida faptului că nu s-au raportat răniţi, au anunţat pompierii.

Hotelul Mandarin Oriental, o clădire de 12 etaje, a fost folosit de familia regală.

Regina Elizabeth a II-a a organizat a organizat un eveniment în acest hotel, pentru membri ai unor familii regale străine, în seara dinaintea nunţii prinţului William cu ducesa de Cambridge, în 2011.

Hotelul a anunţat săptămâna trecută pe site că a realizat ”cea mai completă restaurare din cei 115 ani de istorie ai săi”.

Transport for London a anunţat că incendiul afectează intrarea şi ieşirea în gara Knightsbridge.

"Knightsbridge: în prezent, intrarea din Sloane Street în gară este închisă”, a anunţat TfL pe Twitter, îndemnând ”clienţii să folosească intrarea Harrods”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.