Nouă persoane au rămas blocate în subteran, într-o mină din Solikamsk, în regiunea Perm, după un incendiu, relatează presa rusă. Potrivit anchetatorilor, este posibil ca persoanele blocate să fi murit. Alte opt persoane au scăpat nevătămate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit tass.com, Comisia de Investigaţii a deschis o anchetă penală pentru încălcarea regulilor de siguranţă la construirea unui puţ în mină.

“Nouă angajaţi sunt în zona plină de fum. Există indicii că oamenii ar fi murit”, a precizat comisia rusă.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Anchetatorii au precizat că angajaţii unei companii contractante se aflau în mină pentru lucrări de construcţie. Opt din cele 17 persoane care lucrau în subteran au reuşit să iasă la suprafaţă şi au scăpat nevătămate. Salvatorii nu au reuşit să comunice cu ceilalţi nouă muncitori.

Cei două au rămas blocaţi după ce, sâmbătă dimineaţă, un incendiu a izbucnit la adâncimea de 340 de metri, într-o mină a companiei Uralkali, producător rus de potasiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.