Cu puţin timp înainte de începerea armistiţiului, armata israeliană a demolat un tunel Hamas descoperit sub spitalul Al-Shifa din oraşul Gaza şi a finalizat desfăşurarea sa pe liniile de încetare a focului, relatează The Times of Israel

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat, armata israeliană (IDF) precizează că Divizia 36 şi geniştii din unitatea de elită Yahalom au distrus tunelul de sub Al-Shifa, precum şi alte intrări din zonă.

IDF afirmă că în ultima zi, până la armistiţiul de la ora 7 dimineaţa, a continuat să lovească ţinte Hamas în întreaga Fâşie Gaza, a vizat infrastructura grupului terorist şi s-a confruntat cu agenţi Hamas.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În ultima oră, IDF spune că şi-a încheiat "desfăşurarea operaţională pe liniile de armistiţiu".

O înregistrare video publicată de FDI arată cum este distrus tunelul de la Shifa, precum şi alte câteva lovituri recente în Gaza.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.