Imagini surprinse din dronă arată urmările cutremurului devastator în localitatea Sarmada, în zona rurală din nord-vestul provinciei siriene Idlib, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Membri ai apărării civile siriene, cunoscuţi sub numele de Căştile Albe, caută victime sub dărâmături, în timp ce clădirile par să se fi făcut una cu pământul.

Cutremurul uriaş de luni dimineaţă - cu magnitudine de moment de 7,8 şi care s-a produs la adâncime mică, de 17,9 km - a provocat distrugeri masive în sudul Turciei şi în nordul Siriei. Peste 1.500 de persoane au murit, conform celui mai recent bilanţ, dar se aşteaptă ca acest număr să crească. Seismul a fost urmat luni la prânz de un altul de maginitudine 7,5, cu adâncimea de 10 km, care s-a produs într-o zonă din apropierea epicentrului primului cutremur.

UPDATE: Cutremur cu magnitudinea de moment de 7,8 produs la mică adâncime în Turcia / Bilanţul se apropie de 2.000 de morţi în Turcia şi Siria / Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, în sud-estul Turciei, în apropierea oraşului Ekinozu - VIDEO
CITEȘTE ȘI UPDATE: Cutremur cu magnitudinea de moment de 7,8 produs la mică adâncime în Turcia / Bilanţul se apropie de 2.000 de morţi în Turcia şi Siria / Nou cutremur, de magnitudinea 7,5, în sud-estul Turciei, în apropierea oraşului Ekinozu - VIDEO

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.