Fiul preşedintelui american Joe Biden, Hunter Biden, apare nud în fotografii, într-un pat, împreună cu două femei şi în imagini cu droguri, publicate de tabloidul Daily Mail, imagini, mesaje şi e-mailuri autentificate de către experţi, prin care ziarul îl acuză pe fiul şefului statului american de prostituţie, droguri şi datorii şi care provin de pe un computer care i-ar fi aparţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În schimburi de mesaje mai mult sau mai puţin echivoce se vorbeşte despre venirea unor femei la domiciliul lui Hunter Biden, inclusiv escorte plătite.

Daily Mail dezvăluie că pe hard-disk se află aproximativ 250.000 de e-mailuri şi mesaje, 2.000 de forografii şi 12 înregistrări video care vorbesc despre stilul de viaţă al fiului lui Joe Biden.

În afară de recurgerea la prostituate, aceste elemente relevă maşini de lux şi o chirie de 12.000 de dolari pe lună - cheluieli care nu se potrivesc cu necazurile financiare ale lui Hunter Biden din ultimii ani, potrivit tabloidului.

În 2019, Hunter Biden a fost chemat în faţa unui judecător, din cauză că nu a plătit pensia alimentară a fiicei sale cu o stripteuză.

În alte mesaje Hunter Biden îşi evocă dificultăţile financiare, în pofida unor venituri de aproximativ 500.000 de dolari pe lună, sau eventualitatea de a intra într-un cont destinat finanţării studiilor fiicei sale, pentru a-şi achita satoriile, dezvăluie tabloidul.

Computerul respectiv a fost dus, în aprilie 2019, la un service în Deleware, însă nu a mai venit nimeni să-l ia.

Proprietarul magazinului a anunţat că a făcut o copie a hard-diskului şi i-a trimis-o lui Rudolph Giuliani, la acea vreme avocatul personal al lui Donald Trump.

Tabăra fostului preşedinte american anunţa atunci că deţine probe cu privire la un conflict de interese al lui Joe Biden cu compania ucraineană în domeniul gazelor naturale Burisma, culegături cu Hunter Biden. Însă ea nu a prezentat vreodată vreo probă în acest sens.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.