Biroul de presă al premierului siraelian Benjamin Netanyahu publică joi ”fotografii îngrozitoare cu bebluşi ucişi şi arşi de către monştri Hamas”, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Guvernul postează trei fotografii în care apar doi bebeluşi ale căror corpuri au fost arese şi nu pot fi recunoscute şi un al treilea corp de copil pe care se văd pete de sânge.

Guvernul scrie în postare că imaginile sunt unele dintre fotografiile pe care Benjamin Netanyahu i le-a arătat secretarului de Stat american Antony Blinken joi, în timpul unei vizite la Ierusalim.

Ziarul The Jerusalem Post scrie că a consultat şi verificat fotografii care dovedesc faptul că bebeluşi au fost decapitaţi şi arşi în asaltul Hamas la Kfar Aza. 

Un militar desfăşurat în acest kibuţ declara miercuri AFP că s-au comis ”mutilări, între care şi decapitări” ale unor cadavre descoprite, inclusiv un număr important de copii, însă armata nu a prezentat un bilanţ în acest sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.