Un grup de aproximativ 200 de persoane a ocupat şinele unei gări, în nordul Germaniei, pentru a întârzia plecarea unui tren regional pe care voiau să-l ia împreună, anunţă joi poliţia locală, care subliniază asupra pericolului căruia s-au expus aceste persoane, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aproximativ 200 de persoane s-a repezit pe calea ferată din tufişuri din vecinătate, iar un grup mic de persoane a împiedicat în mod activ trenul să plece, pentru a le permite celorlalţi, iar apoi lor, să urce la bord”, miercuri după-amiaza, precizează într-un comunicat Poliţia din Bremen (nord).

Poliţia presupune că este vorba despre angajaţi ai unei întreprinderi locale în domeniul logisticii, care nu voiau să aştepte trenul următor.

Mai mulţi dintre ei au fost identificaţi şi s-au depus plângeri, precizează poliţia.

În afara pericolelor la care s-a expus grupul - care a riscat să fie lovit de alte trenuri, aflate în circulaţie -, ambuscada a fost zadarnică.

Plecarea trenului respectiv a fost amânată cu o oră, din cauza unei intervenţii a poliţiei.

Următorul tren pleca la 23 de minute după cel blocat.

În total 11 trenuri au fost întârziate din cauza acestei fapte.

Tot miercuri, în nordul Franţei, un cuplu a creat probleme la Lille, după ce a lanat o falsă alertă cu privire la un atentat din cauză că ”nu voia să piardă trenul”, antrenând evacuarea a două gări şi o intervenţie importantă a poliţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.