Un grup de aproximativ 200 de persoane a ocupat şinele unei gări, în nordul Germaniei, pentru a întârzia plecarea unui tren regional pe care voiau să-l ia împreună, anunţă joi poliţia locală, care subliniază asupra pericolului căruia s-au expus aceste persoane, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aproximativ 200 de persoane s-a repezit pe calea ferată din tufişuri din vecinătate, iar un grup mic de persoane a împiedicat în mod activ trenul să plece, pentru a le permite celorlalţi, iar apoi lor, să urce la bord”, miercuri după-amiaza, precizează într-un comunicat Poliţia din Bremen (nord).

Poliţia presupune că este vorba despre angajaţi ai unei întreprinderi locale în domeniul logisticii, care nu voiau să aştepte trenul următor.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Mai mulţi dintre ei au fost identificaţi şi s-au depus plângeri, precizează poliţia.

În afara pericolelor la care s-a expus grupul - care a riscat să fie lovit de alte trenuri, aflate în circulaţie -, ambuscada a fost zadarnică.

Plecarea trenului respectiv a fost amânată cu o oră, din cauza unei intervenţii a poliţiei.

Următorul tren pleca la 23 de minute după cel blocat.

În total 11 trenuri au fost întârziate din cauza acestei fapte.

Tot miercuri, în nordul Franţei, un cuplu a creat probleme la Lille, după ce a lanat o falsă alertă cu privire la un atentat din cauză că ”nu voia să piardă trenul”, antrenând evacuarea a două gări şi o intervenţie importantă a poliţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.