Corpul unei fetiţe, victimă probabil a naufragiului unei bărci care transporta migranţi, a fost descoperit duminică pe o plajă din insula Lesbos în Grecia, a anunţat agenţia greacă de presă Ana.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit informaţiilor din presa locală şi ale gărzilor de coastă, corpul, decapitat şi stare avansată de descompunere, ar putea di al unui copil în vârstă de 9 ani care a fost dat dispărut după ce o barcă de migranţi s-a scufundat luna trecută în largul plajelor orientale din Lesbos. 

Locuitorii au descoperit corpul, devreme duminică, pe plaja Vatera şi au alertat garda de coastă care l-a transportat la spital pentru autopsie. 

Joi, trei persoane, dintre care doi copii, au murit în naufragiul unei bărci de migranţi din apropiere de insula grecească Samos la bordul căreia se aflau cel puţin 12 persoane. În total, peste 70.000 de migranţi şi refugiaţi trăiesc în Grecia în prezent, potrivit Le Figaro. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.