George Bush Sr. a fost acuzat de o actriţă e televiziune de hărţuire sexuală, iar prin intermediul unui purtător de cuvânt fostul preşedinte american şi-a cerut scuze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Heather Lind a publicat pe contul său de Instagram, postare ştearsă ulterior, că incidentul a avut loc la Houston, în timpul realizării unei fotografii cu Bush pentru turneul de promovare a serialului „TURN: Washington Spies” al AMC, potrivit The Independent.

În imaginea realizată în 2014, Lind apare alături de fostul preşedinte în vârstă de 93 de ani, care stă într-un scaun cu rotile.

Actriţa susţine că George Bush Sr. a atins-o pe fund şi i-a spus o glumă cu conotaţii sexuale.

Jim McGrath, purtătorul de cuvânt al lui Bush, a transmis într-un comunicat pentru The Associated Press: „Preşedintele Bush nu ar deranja niciodată - sub nicio formă - deliberat pe cineva şi îşi cere scuze sincere dacă încercarea lui de a glumi a ofensat-o pe doamna Lind”.

Heather Lind mai precizat în mesajul său că Barbara Bush, care se afla de faţă, a făcut o grimasă ca şi când ar fi spus „nu din nou!” şi că agentul de securitate i-a spus că nu ar fi trebuit să stea lângă fostul preşedinte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.