Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, un apropiat, o vreme, al preşedintelui american, înainte să-i cadă în dizgraţie, a fost interogat în mai multe rânduri de echipa procurorului special însărcinat cu ancheta rusă Robert Mueller, dezvăluie presa americană, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Michael Cohen a început să coopereze cu procurorul special, care anchetează cu privire la o posibilă complicitate între echipa de campanie a lui Donald Trump şi Rusia în timpul campaniei prezidenţiale din 2016, după ce a pledat vinovat de fraude fiscală şi bancară în august, potrivit postului ABC News, o infornaţie confirmată de către ziarul The New York Times (NYT).

Faptele în legătură cu care este urmărit au fost descoperite în ancheta lui Mueller, dar nu au legătură cu ancheta rusă.

Contactat de AFP, avocatul lui Michael Cohen nu a dorit să facă declaraţii.

După înţelegerea prin care a pledat vinovat clientul său, el a declarat că Michael Cohen doreşte să-şi ”pună familia şi ţara pe primul loc şi să spună adevărul despre Donal Trump”.

Potrivit postului ABC News, Michael Cohen "a participat la mai multe întâlniri de mai multe ore în cursul ultimei luni”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.