Forţele ucrainene au distrus toate cele 37 de drone de atac lansate de Rusia peste noapte, a declarat duminică şeful Forţelor Aeriene ucrainene, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a bătăliei antiaeriene, toate cele 37 de ”Shahed” au fost doborâte în regiunile Kiev, Odesa, MIkoiaiv, Sumi, Vinnitsia, Jiomir, Cerkasi şi Herson”, a spus comandantul.

Guvernatorul Odesei, Oleh Kiper, a declarat în aplicaţia de mesagerie Telegram că 20 de drone au fost distruse în regiunea Odesa.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

"O clădire administrativă din raionul Odesa a fost avariată din cauza căderii de resturi. La Odesa, resturile au căzut în curtea unei zone rezidenţiale. Din fericire, nu au fost răniţi", a spus Kiper.

Autorităţile militare şi civile din alte regiuni nu au raportat distrugeri sau victime.

 Reuters nu a putut verifica în mod independent informaţiile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.