Fiul preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan a participat sâmbătă la un marş pro-palestinian la Istanbul, relatează Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bilal Erdogan a fost însoţit de fostul ministru de interne Suleyman Soylu şi de fostul preşedinte al parlamentului turc Mustafa Sentop.

"Să ne facem clară poziţia noastră, ar trebui cel puţin să ne facem cunoscute sentimentele", a declarat Bilal Erdogan pentru The Associated Press.

"Toţi cei care au o conştiinţă, indiferent de rasă sau religie, îşi manifestă sentimentele faţă de acest genocid", a declarat, la rândul său, fostul ministru Sentop.

Mulţimea de peste 1.000 de persoane care a manifestat la Istanbul a fluturat steaguri palestiniene şi turceşti şi a scandat sloganuri critice la adresa Israelului şi Statelor Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.