O femeie care a încercat să intre în Republica Moldova prin punctul de trecere a frontierei Tudora, amplasat pe frontiera cu Ucraina, a fost prinsă transportând sute de seringi şi flacoane cu botox, pentru care nu avea documente de provenienţă. O parte din marfă era ascunsă în roata de rezervă a autoturismului cu care femeia se deplasa, altă parte în habitaclu. Când vameşii au decis să ridice produsele de contrabandă, femeia a încercat să ascundă unele dintre flacoane sub haine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Femeia, în vârstă de 53 de ani, care nu este rezident al Republicii Moldova, s-a prezentat la intrarea în această ţară în postul vamal Tudora, situat pe frontiera cu Ucraina. Ea  conducea un autoturism Dacia Logan.
„Funcţionarii vamali în comun cu poliţiştii de frontieră au supus controlului de rigoare mijlocul de transport şi au depistat în roata de rezervă şi în salonul mijlocului de transport, tăinuite produse cosmetologice. În momentul când s-a decis ridicarea produselor şi documentarea cazului, persoana a încercat să ascundă produsele sub haină, motiv pentru care echipa de control a dispus suplimentar efectuarea controlului corporal”, se arată într-un comunicat dat publicităţii sâmbătă de autorităţile vamale din Republica Moldova.
În maşina condusă de femeie şi asupra acesteia poliţiştii de frontieră moldoveni şi vameşii au găsit 372 seringi şi recipiente botox, ascunse şi nedeclarate controlului vamal.
Produsele au fost ridicate, iar investigaţiile în acest caz continuă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.