Cel puţin trei persoane au fost ucise şi 22 rănite în urma unui atac cu rachete ruseşti în oraşul Kramatorsk din estul Ucrainei, anunţă oficiali ucraineni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un restaurant şi o zonă comercială din centrul oraşului au fost avariate în urma loviturii de marţi, a anunţat Ministerul ucrainean de Interne.

Este posibil ca oamenii să fie prinşi sub dărâmături, iar analiza resturilor este în curs de desfăşurare, a adăugat acesta.

O operaţiune de salvare este în curs de desfăşurare în centrul oraşului, iar agenţiile de securitate asistă serviciile de urgenţă la faţa locului şi evacuează victimele.

Autorităţile locale spun căîn zonă se aflau mulţi civili, în momentul în care rachetele au lovit.

"Cu doar o jumătate de oră în urmă, două rachete au lovit oraşul Kramatorsk", a declarat marţi seara guvernatorul regional Pavlo Kirilenko pentru televiziunea ucraineană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.