Epidemia covid-19 ”este sub control” în Statele Unite, afirmă preşedintele Donald Trump, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Locatarul Casei Albe apără modul cum administraţia sa a gestionat epidemia în ţară în acest interviu acordat site-ului Axios.

”Oamenii mor, este adevărat”, a declarat Trump.

”Asta este. Dar asta nu înseamnă că nu facem tot ceea ce putem. Este sub control pe cât se poate. Este un flagel teribil”, a spus el.

Bilanţul contaminării cu noul coronavirus continuă să crească în ţară, iar zeci de state americane au fost nevoite să-şi oprească sau încetinească planurile de ieşire din izolare.

Trump subliniază în acest interviu că această creştere a bilanţului pandemiei este cauzată de numărul testelor - o apreciere denunţată de experţi în domeniul sănătăţii.

Statele Unite înregistrează peste 4,7 milioane de contaminări cu noul coronavirus şi peste 156.000 de morţi din cauza covid-19, potrivit Universităţii Johns Hopkins.

Coronavirus: L'épidémie est "sous contrôle", affirme Donald Trump
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.