Investigaţia procurorului special Robert Mueller a descoperit că „în unele situaţii, echipa de campanie a lui Donald Trump a fost receptivă” la ofertele ruşilor în timpul alegerilor prezidenţiale din 2016, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
De asemenea, procurorul a constatat că echipa lui Trump „se aştepta să beneficieze de informaţii furate şi publicate prin eforturile ruşilor”.
 
Aceste informaţii se află în raportul lui Mueller, făcut public de Departamentul Justiţiei.
 
„Investigaţia a descoperit mai multe legături între oficiali ai echipei de campanie a lui Trump şi persoane conectate la guvernul rus. Aceste legături includ şi oferte de ajutor în campanie. În unele situaţii, echipa de campanie a fost receptivă la oferte, în timp ce în altele oficialii s-au retras. În final, investigaţia nu a stabilit că a existat coordonare cu guvernul rus”, se arată în raport.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.