Un sud-coreean bănuit de uciderea soţiei şi a fiului său, duminică, la Ritz-Carlton, hotel luxos aflat pe malul mării la Hong Kong, a fost arestat, au anunţat autorităţile, citate de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii au sosit la faţa locului după ce au fost anunţaţi de o dispută între o femeie şi un bărbat într-o cameră de hotel. Ei au găsit corpurile lipsite de viaţă ale unei femei şi al unui băiat. Bărbatul a fost arestat pentru crimă şi spitalizat. 

Ofiţerii de poliţie au refuzat să precizeze legăturile dintre cele trei persoane, anunţând doar că sunt de naţionalitate străină. 

Consulatul Coreii de Sud la Hong Kong a confirmat că este vorba despre membrii aceleiaşi familii de sud-coreeni. 

Potrivit site-ului Apple Daily din Hong Kong, cuplul şi fiul lor în vârstă de 7 ani, sosiseră la hotel cu câteva zile înainte.  

Hotelul de cinci stele ocupă 15 etaje ale celei mai înalte clădiri din Hong Kong, ICC, şi este recunoscut pentru panorama spectaculoasă asupra oraşului şi portului Victoria. 

"Gândurile noastre se îndreaptă către familiile clienţilor implicaţi în aceste momente dificile", a declarat un purtător de cuvânt al hotelului, refuzând să facă alte comentarii. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.