Poliţia bosniacă a anunţat miercuri că a arestat 20 de persoane în urma unor ciocniri, în nord-vestul ţării, în care au fost implicaţi aproxinativ 100 de migranţi, soldate cu zeci de răniţi, inclusiv trei poliţişti, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tulburări au izbucnit miercuri într-un centru pentru migranţi la Velika Kladusa, unde grupuri de migranţi s-au atacat cu sticle, pietre şi alte obiecte, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei, Ale Siljdedic.

Migranţi au atacat de asemenea o patrulă de poliţie, care a intervenit la faţa locului, iar poliţia a trimis trupe suplimentare, a precizat el.

Poliţişti au rămas în centru, în contextul în care existau în continuare tensiuni, potrivit purtătorului de cuvânt.

Un incendiu a avariat parţial, în weekend, instalaţia de la Velika Kladusa, în care sunt găzduiţi aproximativ 500 de migranţi.

Cel puţin şase dintre persoanele reţinute în urma incidentului de miercuri riscă să fie expulzate, potrivit lui Siljdedic.

Mii de migranţi au rămas blocaţi în Bosnia, în drumul lor către Occident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.