Două persoane, între care un poliţist, au fost ucise şi alte câteva persoane au fost rănite într-o explozie produsă în timpul unei operaţiuni pe care poliţia o desfăşura în oraşul Esztergom din nordul Ungariei, a relatat miercuri presa maghiară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia şi purtătorii de cuvânt ai parchetului ungar au refuzat să comenteze incidentul, transmite Reuters.

Presa online maghiară a relatat că explozia a avut loc într-o casă de la periferia oraşului, în apropiere de graniţa cu Slovacia, în timp ce poliţia răspundea la o ameninţare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Presa locală a precizat că explozia l-a ucis şi pe autor, care nu a fost încă identificat.

Într-o postare pe Facebook, premierul ungar Viktor Orban şi-a exprimat condoleanţele faţă de poliţistul ucis la datorie, fără a se referi în mod specific la incidentul relatat de presa locală.

De asemenea, grupul său parlamentar, Fidesz, aflat la putere, a precizat într-un comunicat că un agent de poliţie a fost ucis într-o explozie în oraşul Esztergom, situat în nordul ţării.

Presa locală a precizat că mai mulţi agenţi de poliţie au fost de asemenea răniţi şi transportaţi la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.