Preşedintele american Donald Trump i-a luat cadou soţiei sale Melania... o ”felicitare foarte frumoasă”, relatează The Huffington Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat într-o videoconferinţă cu jurnalişti pe care a susţinut-o în Ajunul Crăciunului în biroul său de la reşedinţa Mar-a-Lago, în Florida, ce cadou îi oferă soţiei sale de Crăciun, preşedintele american a dat un răspuns surprinzător, comentează HP.

”I-am cumpărat o felicitare foarte frumoasă. De fapt, am pus să se ia mai multe şi am ales-o pe cea mai frumoasă. Cu multă dragoste”, a declarat el.

Puţinor persoane le-ar plăcea să fie în locul Melaniei Trump la primirea cadoului, comentează publicaţia.

Ceea ce i-a pregătit Prima Doamnă drept cadou este necunoscut.

Serviciile Melaniei Trump au difuzat o fotografie în care Prima Doamnă vorbeşte la telefon. Potrivit tradiţiei, ea răspunde întrebărilor unor copii care următresc turneul disctribuirii cadourilor de către Moş Crăciun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.