Donald Trump a atacat, într-un mesaj publicat pe Twitter, doi jurnalişti Fox News, unii dintre favoriţii lui, susţinând că „înţeleg mai puţin decât cei de la CNN şi NBC care transmit ştiri false”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Criticat pentru blocarea activităţii guvernului din cauza negocierilor privind zidul pe care vrea să îl construiască la graniţa cu Mexicul, preşedintele american nu a ratat să certe niciun contestatar al său.

John Roberts şi Gillian Turner de la Fox News au fost cele mai recente „victime”.

„Nu am crezut vreodată că voi spune asta, dar cred că John Roberts şi Gillian Turner de la Fox News înţeleg mai puţin despre negocerile în cazul zidului decât cei de la CNN şi NBC care transmit ştiri false. Priviţi rezultatele finale! Nu ştiu cum de rezultatele mele în sondaje sunt atât de bune, mai ales cu 19% mai mult din partea hispanicilor”.

El a revenit, câteva minute mai târziu cu o completare: „După tot ce am făcut pentru armată, veteranii noştri, judecători, justiţie, reduceri de taxe şi legiferări, economie, energie, comerţ şi multe altele, crede cineva că nu voi construi zidul? Am făcut mai multe în primii doi ani decât orice preşedinte! Facem America din nou mare!”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.