Preşedintele SUA Donald Trump a afirmat, vineri, că va continua lupta juridică, după ce rivalul său democrat Joe Biden este aproape de obţinerea voturilor pentru fotoliul de la Casa Albă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Credem că poporul american merită o transparenţă totală la numărarea voturilor şi certificarea alegerilor, şi nu este vorba doar de alegeri. Este vorba de integritatea întregului nostru sistem electoral. De la început am spus că voturile legale trebuie numărate şi cele ilegale nu trebuie numărate, dar de fiecare dată ne-am confruntat cu rezistenţa democraţilor în faţa acestui principiu. Vom cotinua acest proces prin toate aspectele legale pentru a garanta că poporul american are încredere în Guvernul nostru. Nu voi renunţa niciodată să lupt pentru voi şi naţiunea noastră", se arată într-o declaraţie al lui Donald Trump.

 

Candidatul democrat la fotoliul de la Casa Albă Joe Biden l-a devansat vineri pe preşedintele republican în exerciţiu Donald Trump în statul-cheie Pennsylvania, unde numărarea voturilor continuă.

Joe Biden şi Kamala Harris, alegerea pentru funcţia de vicepreşedinte, urmează să susţină discursuri în această seară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.