Republicanul Donald Trump a reacţionat joi seară faţă de acuzaţiile de agresiune sexuală lansate împotriva sa de două femeie, susţinând că asemenea declaraţii sunt ”absolut false”. De asemenea, miliardarul republican a promis că va aduce dovezi în apărarea sa, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aceste acuzaţii sunt absurde, ridicole şi sfidează orice urmă de adevăr, logică şi bun simţ. Deja avem dovezi substanţiale pentru a contesta aceste minciuni, iar acestea vor fi publicate într-o manieră potrivită şi într-un moment potrivit, foarte curând”, a declarat Donald Trump în cadrul unui eveniment de campanie din Florida.

Publicaţia New York Times a publicat mărturiile a două feme, care l-au acuzat pe miliardarul republican că le-a agresat sexual în urmă cu mai mulţi ani. Aceste acuzaţii au fost respinse imediat de echipa de campanie a prezidenţiabilului, care a denunţat pure defăimări.

Mărturiile legate de agresiune sexuală reprezintă o nouă lovitură grea, la doar câteva zile după publicarea unei înregistrări video din 2005 în care Donald Trump se laudă cu un comportament ce descrie o hărţuire sexuală, în cuvinte extrem de vulgare şi obscene.

Candidatul şi-a cerut ulterior scuze că a făcut aceste declaraţii, susţinând că "era vorba de discuţii de vestiar" şi că nu s-a comportat niciodată într-un asemenea mod.

Aceste dezminţiri le-au determinat pe Jessica Leeds şi Rachel Crooks să încredinţeze ziarului newyorkez mărturiile lor despre atingeri sexuale, despre care nu au mai vorbit vreodată în mod publi.

Jessica Leeds îi reproşează miliardarului republican că a pipăit-o după ce s-a aşezat alături de el într-un avion, în urmă cu peste trei decenii. În vreme ce Rachel Crooks afirmă că Donald Trump a sărutat-o împotriva voinţei ei pe când lucra ca recepţioneră în 2005 în Trump Tower.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.