Preşedintele american, Donald Trump şi soţia sa, Melania, au ajuns la Castelul Windsor find primiţi de Regina Elisabeta a Marii Britanii, scrie The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regina l-a întâmpinat pe preşedintele american în curtea castelului iar Trump a fost primit cu salutul regal din partea unei fanfare militare care a intonat apoi imnul Statelor Unite.

Trump şi soţia sa vor petrece apoi în jur de 30 de minute cu regina Elizabeta în interiorul castelului.

Donald Trump se află într-o vizită de lucru de patru zile în Marea Britanie. El s-a întâlnit joi şi vineri cu prim-ministrul britanic, Theresa May.

Trump a declarat într-o conferinţă de presă comună cu Theresa May că va susţine un acord de liber schimb post-Brexit între cele două ţări.

Trump a negat ideea conform căreia planul lui May va face o relaţie de liber schimb între cele două ţări imposibilă: „Nu ştiu ce veţi face, dar orice va fi, o să fie în regulă cu noi. Doar asiguraţi-vă că puteţi face comerţ cu noi”.

„Relaţia dintre naţiunile noastre este indispensabilă pentru justiţia şi pacea mondială”, a adăugat Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.