Momentul în care doi specialişti ucraineni în eliminarea explozivilor dezamorsează o bombă rusească doar cu mâinile şi o sticlă de apă a devenit viral după ce filmarea a fost distribuită de instituţia de presă ucraineană NEXTA TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clipul de 31 de secunde, care de atunci a fost vizionat de mai mult de 1,4 milioane de ori, a fost intitulat "proces de dezamorsare a bombei" şi arată doi bărbaţi îngenunchiaţi lângă armă în timp ce deşurubează cu grijă sigiliul folosind doar o sticlă mică de apă şi mănuşi.

Britanicul Charles Lister, director al programelor de combatere a terorismului şi extremismului din Siria la Institutul pentru Orientul Mijlociu, a împărtăşit videoclipul, descriind momentul ca un act de "curaj uluitor", scrie The Guardian.

"Această bombă aruncată de Rusia ar distruge o clădire - şi totuşi aceşti specialişti din Ucraina o dezamorsează cu mâinile şi o sticlă de apă, în timp ce obuzele se aud în apropiere”, a spus Lister. "Un curaj uluitor", a scris el pe Twitter.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.