Doi români care este posibil să fi fost răniţi în atacul de la Londra se îndreptau spre roata panoramică London Eye, pentru a se întâlni cu un prieten cunoscut în Thailanda, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un jurnalist al The Guardian a discutat cu un bărbat aflat în faţa spitalul St Thomas, unde sunt tratate o parte dintre victimele atacului de la Londra. Acesta încerca să afle informaţii despre doi prieteni români în legătură cu care se temea că au fost prinşi în atac.

Bărbatul a spus că un cuplu de români pe care l-a întâlnit în timpul unei excursii în Thailanda se afla pe podul Westminster când o maşină a lovit pietonii.

El şi românii urmau să se întâlnească la roata panoramică London Eye şi a încercat să îi contacteze când aceştia nu au ajuns.

The Guardian nu poate confirma că cei doi sunt aceiaşi despre care Ministerul român de Externe a anunţat că sunt răniţi. Potrivit ambasadorului român la Londra, cei doi români răniţi sunt trataţi la Royal Hospital, nu la St Thomas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.