Zece oameni au fost împuşcaţi duminică într-un club de noapte din Greenville, Carolina de Sud, într-un schimb de focuri legat de bande, în care două persoane au murit, iar alte două sunt în stare critică, potrivit poliţiei, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia crede cel puţin un trăgător a fugit de la scena haotică produsă la clubul Lavish Lounge, înainte de sosirea poliţiei.

O mulţime mare s-a adunat pentru un concert de 4 iulie, a declarat şeriful din comitatul Greenville, Hobart Lewis. Doi poliţişti care treceau pe lângă club au auzit împuşcături într-o mulţime de 200 de oameni. Au chemat întăriri şi serviciile de urgenţă şi au intrat în club pentru a evacua oamenii şi pentru a vedea dacă  mai au loc împuşcături, dar se pare că trăgătorul sau trăgătorii fugiseră, a spus Lewis.

Nu există încă detalii legate de răniţi sau de suspecţi. Poliţia caută însă membri cunoscuţi ai unei bande.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.