Cel puţin doi oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi joi, în apropiere de oraşul Ancona, din centrul Italiei, după ce un pod s-a prăbuşit peste o autostradă, relatează agenţia ANSA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi oameni care şi-au pierdut viaţa, soţ şi soţie în vârstă de aproximativ 60 de ani, se aflau într-o maşină sub pod, în momentul incidentului. Cadavrele lor au fost recuperate de pompieri.

Persoanele rănite sunt muncitori, care au fost loviţi de bucăţi mai uşoare desprinse din structură. Ei au fost duşi la spital cu elicopterul.

Compania de autostrăzi Autostrade per l'Italia a afirmat că podul era o structură temporară pentru susţinerea unui pasaj care fusese închis traficului.

Prăbuşirea a avut loc în timpul lucrărilor pentru lărgirea la trei benzi a autostrăzii dintre Ancona şi Loreto.

Traficul pe autostradă este închis în ambele direcţii.

„Suntem cu toţii în stare de şoc”, povesteşte Francesco, un martor la incident, citat de TGCOM. „Suntem în siguranţă printr-o minune”, a adăugat el, precizând că podul a căzut în faţa sa.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele incidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.