Doi civili au murit şi alţi şapte au fost răniţi în urma unui bombardament al Ucrainei în diferite zone ale regiunii Doneţk controlate de separatişti, afirmă un oficial local, citat de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doi oameni au fost ucişi azi (marţi – n.r.) ca rezultat al unui bombardament al forţelor armate ucrainene – (câte unul) în districtul Kirovskiy din Doneţk şi în Vladymirovka, în Volnovakha”, a afirmat, într-un mesaj pe Telegram, Denis Puşilin, şeful auto-proclamatei Republici Populare Doneţk.

Alţi şapte oameni au fost răniţi în Doneţk, Makiivka şi Staromikhailivka, inclusiv un băiat de 17 ani”, se mai arată în postare.

Mai multe locuinţe, două şcoli şi un spital au fost avariate de bomabardament, a afirmat el.

”Republica (Populară Doneţk) a fost bombardată de 93 de ori, fiind trase peste 490 de rachete lansate de sisteme MLRS, inclusiv rachete de fabricaţie turcească, inclusiv proiectile de artilerie de calibrele 152 şi 155 de milimetri”, a adăugat Puşilin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.