Poliţia din Hamburg, în nordul Germaniei, anunţă miercuri că a încheiat percheziţiile într-un liceu, în căutarea a doi indivizi suspectaţi de deţinerea unei arme de foc şi că doi băieţi, în vârstă de 12 şi 13 ani, au fost arestaţi, iar două false arme au fost confiscate, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Forţele de ordine au anunţat anterior că au fost alertate de prezenţa a două persoane care ar fi ameninţat o profesoară şi că au evacuat liceul.

Presa germană, inclusiv tabloidul Bild, scriu că este vorba de doi adolescenţi, dintre care unul avea asupra sa un pistol.

400 DE POLIŢIŞTI

În timp ce liceul din cartierul Blankenese era evacuat şi percheziţionat de către aproximativ 400 de poliţişti, forţele de ordine au arestat, la aproximativ şase kilometri distanţă de liceu, patru băieţi - doi în vârstă de 12 ani, unul în vârstă de 13 ani şi unul în vârstă de 14 ani -, în cadrul altei intervenţii, anunţă într-un comunicat poliţia.

”S-a dovedit că unul dintre băieţii de 12 ani şi cel de 13 ani ar putea fi autorii căutaţi (în urma ameninţării profesoarei)”, precizează poliţia.

”Poliţiştii au confiscat două arme care păreau jucării”, mai anunţă ea.

Mobilizarea a avut loc înainte de prânz, după un apel telefonic de urgenţă la poliţie al unui reprezentant al şcolii.

Potrivit elementelor actuale ale anchetei, ”doi băieţi au intrat într-o sală de clasă şi au ameninţat o profesoare cu o armă”, reconstituie poliţia în comunicat.

”Apoi aceste două persoane au fugit din sala de clară către o direcţie necunoscută”, adaugă ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.