Moscova nu a discutat despre o ”mobilizare la nivel naţional” menită să stimuleze campania militară din Ucraina, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fără mobilizare deplină, fără o pregătire pentru război, inclusiv a economiei, nu vom obţine rezultate adecvate”, a declarat, luni, deputatul Dumei de Stat din cadrul partidului de guvernământ Rusia Unită, Mikhail Sheremet, potrivit agenţiei de presă rusă Ura.ru.

În schimb, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat marţi jurnaliştilor, într-o conferinţă telefonică, că ”deocamdată nu există nicio discuţie” în acest sens.

Întrebat despre criticile unor bloggeri şi comentatori ruşi populari cu privire la performanţa recentă a Rusiei în Ucraina, Peskov a spus că aceasta ilustrează ”pluralismul”, adăugând că ruşii îl susţin pe preşedintele rus Vladimir Putin şi deciziile sale, dar a avertizat că există o ”linie fină” atunci când îşi exprimă opiniile critice. .

”În ceea ce priveşte alte puncte de vedere, critice, atât timp cât rămân în cadrul legii, acesta este pluralism. Dar există o linie fină şi trebuie să fii foarte atent”, a spus Peskov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.