Premierul britanic Liz Truss şi preşedintele francez Emmanuel Macron au discutat despre continuarea sprijinului oferit Ucrainei, precum şi despre aprofundarea cooperării bilaterale, în cadrul unui apel telefonic, marţi, a declarat purtătorul de cuvânt al biroului lui Truss din Downing Street, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi lideri ”au convenit că Regatul Unit şi Franţa vor continua să coopereze îndeaproape împreună cu aliaţii pentru a sprijini Ucraina şi a coordona răspunsul nostru la agresiunea rusă”, a spus purtătorul de cuvânt.

”Prim-ministrul şi preşedintele Macron au salutat, de asemenea, oportunitatea recentă de a se întâlni în persoană la summitul liderilor de la Praga şi aşteaptă cu nerăbdare să continue să aprofundeze cooperarea bilaterală”, a adăugat el.

Liderii au discutat despre ”preocuparea lor profundă cu privire la recentele atacuri barbare ale Rusiei asupra zonelor civile din Ucraina”, a conchis purtătorul de cuvânt al lui Truss.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.