Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) Tedros Adhanom Ghebreyesus i-a mulţumit vineri preşedintelui francez Emmanuel Macron pentru ”leadershipul” de care a dat dovadă în reacţia internaţională faţă de pandemia covid-19, în contextul în care Statele unite şi-au suspendat finanţarea organizaţiei, iar şeful statului francez şi-a exprimat unele îndoieli cu privire la gestionarea crizei de către China, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă mulţumesc mult, (domnule) preşedinte @EmmanuelMacron pentru leadershipul în acţiunea sanitară internaţională”, a scris pe Twitter Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Emmanuel Macron a lansat un apel ”să se construiască în jurul OMS o iniţiativă puternică cu privire la diagnostice, tratamente şi vaccinuri accesibile tuturor” împotriva noului coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.