Procurorul special Robert Mueller ”nu îl exonerează în mod clar şi explicit pe preşedintele” Donald Trump în ancheta rusă, a declarat duminică preşedintele Comisiei Jurdiciare din cadrul Camerei Reprezentanţilor Jerry Nadler, care a primit o scrisoare în care secretarul Justiţiei Bill Barr prezintă un rezumat al anchetei, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În scrisoarea trimisă Congresului de către Barr se arată că preşedintele Donald Trump ar fi putut să obstrucţioneze justiţia şi că Guvernului îi revine sarcina să dovedească acest lucru ”dincolo de orice îndoială rezonabilă”, a subliniat reprezentantul democrat într-un mesaj postat pe Twitter.

Este necesar ca Congresul să-l audieze pe Barr în legătură cu decizia sa şi să vadă ”toate probele subiacente, pentru ca poporul american să cunoască faptele”, mai scrie Nadler pe Twitter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.