India a aprobat folosirea de urgenţă a vaccinului cu doză unică de la Johnson & Johnson contra coronavirusului, pentru a accelera campania sa de vaccinare, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Sănătăţii, Mansukh Mandaviya, a declarat că această decizie va impulsiona lupta contra pandemiei în India, unde cel puţin 200.000 de oameni au murit în timpul unui val brutal, care a durat două luni până la mijlocul lunii iunie. 

"India îşi umple coşul cu vaccinuri! Vaccinul contra Covid-19 cu doză unică de la Johnson & Johnson este aprobat pentru folosirea de urgenţă în India", a declarat ministrul pe Twitter. 

Nicio informaţie nu a fost comunicată în legătură cu data la care aceste doze vor ajunge în India. 

Îndia, care numără 1,3 miliarde de locuitori, a folosit până în prezent 500 de milioane de  doze, dar doar 8% din populaţie a primit două injecţii.              

India rămâne a doua cea mai afectată ţară, după Statele Unite, cu peste 32 de milioane de cazuri confirmate şi 427.000 de decese. 

Numărul de noi cazuri şi decese a reînceput să crească în ultimele două săptămâni.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.